donderdag 29 juli 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechtse brocante winkel opent deuren

1 oktober 2012

PAPENDRECHT - Brocante winkel Maranja-since1964 aan de Korenbloemstraat 20 te Papendrecht opent vanaf 6 oktober, iedere eerste zaterdagmiddag van de maand, haar deuren voor het publiek. Dat is goed nieuws voor iedereen die van opgeknapte meubeltjes en accessoires in landelijke stijl houdt. Eigenaressen Marja Klootwijk en Anja de Heer richtten vorig jaar het gezellige pand aan de Korenbloemstraat in en hielden eerder dit jaar tweemaal een open huis. Tot nu toe vond het grootste deel van de verkoop echter via internet plaats. De groeiende belangstelling voor de spullen in de winkel deed hen onlangs besluiten om de winkel één keer per maand open te stellen voor het winkelend publiek.

De beide dames lopen regelmatig antiek- en brocantemarkten af, op zoek naar bruikbare meubeltjes en accessoires die een opknapbeurt nodig hebben. ‘Het is een uit de hand gelopen hobby’, aldus Anja de Heer. ‘We hebben er veel plezier in om oude spullen een mooi verfje en een tweede leven te geven. We gebruiken daarvoor verschillende technieken zoals craquelé, white wash, antiek wash en patineren.’ Het is niet alleen het verrassend leuke interieur dat een bezoek aan Maranja-since1964 de moeite waard maakt, ook de prijzen verdienen een bijzondere vermelding. Er is voor elk budget wel wat te vinden, dat maakt winkelen bij Maranja-since1964 een leuk uitstapje.

Zaterdagmiddag 6 oktober 2012 zal de winkel aan de Korenbloemstraat 20 te Papendrecht van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend zijn. Bij besteding van 10 euro of meer ontvangt iedere klant een leuke attentie! Vervolgens zal de winkel steeds iedere eerste zaterdagmiddag van de maand van 12.00 uur tot 17.00 uur geopend zijn. Voor meer informatie en interieurfoto’s kunt u terecht op de weblog: http://maranja-since1964.blogspot.com
 

Deel dit bericht met je vrienden!