maandag 18 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Voedselbank Papendrecht verhuist naar Westeind 202

2 oktober 2012

PAPENDRECHT - Na maanden van hard werken door vele vrijwilligers is het eindelijk zover: vanaf 1 oktober is de Voedselbank definitief weg van de Oude Veer 9, en zijn ze nu gevestigd op het Westeind 202 (oude boerderij/poppentheater).

Het zal voor de vrijwilligers en ook de cliënten even wennen zijn op deze nieuwe locatie, maar men hoopt zich daar snel thuis te voelen.

Voorzitter Bert de Ruiter: "Onze dank gaat uit naar de gemeente Papendrecht, die deze locatie ter beschikking wilde stellen en naar de Vrienden van de Voedselbank die ons voorzag van de nodige materialen. Wij hopen dat u de weg naar het Westeind ook zal kunnen vinden, net zoals u ook naar de Oude Veer kwam".

Begin november zal er een speciale opening komen, datum en tijd zullen nog bekend gemaakt worden.

Lees meer over:

Voedselbank Oude Veer westeind
Deel dit bericht met je vrienden!