Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Meerdere containerbranden in Papendrecht

8 oktober 2012

PAPENDRECHT - In de nacht van zaterdag op zondag 7 oktober zijn er op twee verschillende locaties in Papendrecht containers in vlammen op gegaan. Bij scholengemeenschap de Lage Waard aan de burgemeester Keijzerweg brandde één kunststof container volledig af, bij twee andere containers bleef de schade beperkt tot de inhoud.

Op de loopbrug over de Burgemeester Keijzerweg, tussen jeugdcentrum Interval en de Elzenzoom is grijze kliko bak in vlammen opgegaan. Smeulende delen van de bak vielen naar beneden en kwamen op de Burgemeester Keijzerweg terecht. De Politie en brandweer waren bij beide branden snel aanwezig en vermoeden dat de branden aangestoken zijn. Heeft u iets verdachts gezien? Neemt u dan contact op met de Politie via 0900-8844.

 

Deel dit bericht met je vrienden!