donderdag 29 juli 2021

Alles over Papendrecht

Zoektocht naar vermiste Henk Apon uit Papendrecht levert niets op

10 oktober 2012

PAPENDRECHT - De politie heeft woensdag 10 oktober uren gezocht naar de vermiste Henk Apon uit Papendrecht. Met een politieboot is de rivier de Noord afgezocht en op de kant hebben agenten met auto’s en de speurhond de oever langs de dijk afgezocht. Helaas heeft de speurtocht niets opgeleverd.

De 85 jarige Henk Apon is sinds dinsdag 9 oktober vermist. De heer Apon is 1.78m, draagt een blauwe regenjas met een rode binnenkant, en is vertrokken op een Giant fiets met fietstassen met bloemmotief erop. De heer Apon is voor het laatst gezien op de Pontonniersweg.

Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0800-8844.

 

Lees meer over:

Pontonniersweg
Deel dit bericht met je vrienden!