donderdag 9 december 2021

Alles over Papendrecht

Lijst Lammers stapt uit regionale werkgroep Toekomst Drechtsteden

15 oktober 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Ruud Lammers van de Lijst Lammers stapt uit de werkgroep Toekomst Drechtsteden. Vorige week pleitte Lammers al voor afschaffing van de huidige Drechtraad.

Ruud legt uit: "Zonder daarvoor gevraagd te zijn was ik de zomervakantie plotseling lid gemaakt van een schimmig werkgroepje namens de (eveneens staatsrechtelijk niet bestaande) agendacommissie ten behoeve van de vergadering voorbereiding van de Drechtraad.

De Lijst Lammers is van mening dat deze constructie niet juist is. Om die reden zal ik niet aan deze werkgroep deelnemen. Vorige week heeft Lammers laten weten dat hij geen toekomst in deze werkgroep ziet. De toekomstdiscussie over politieke afstemming binnen de Drechtsteden hoort immers in de Gemeenteraad plaats te vinden en nergens anders.

Ik roep collega raadsleden en -fracties in de Papendrechtse Gemeenteraad op om kleur te bekennen en in navolging van de Lijst Lammers met hún visie op de toekomst van de Drechtsteden naar buiten te treden", aldus Ruud Lammers.

Zie ook:

Lees meer over:

drechtraad lijst lammers
Deel dit bericht met je vrienden!