dinsdag 1 december 2020

Alles over Papendrecht

3e plaats voor Papendrechtse kunstrijdster Isa van Swieten

15 oktober 2012

PAPENDRECHT - In Breda werd op zaterdag 13 oktober op de Bredase ijsbaan de MSB Trofee 2012 verreden. Van Kunstrijvereniging De Drechtsteden kwamen zeven rijdsters in actie waaronder de 9 jarige Isa van Swieten uit Papendrecht.

In de eerste wedstrijd van het seizoen debuteerde Isa in de categorie Proms en wist hier met het rijden van een overtuigende kür, waarin zij voor de eerste keer een Axel sprong, een derde plaats te behalen.

Isa traint zowel in Dordrecht als in Zoetermeer bij het trainerteam van Astrid Tammeling-Winkelman, hoofdcoach van Kunstrijvereniging De Drechtsteden, die ook haar roots in Papendrecht heeft liggen.

De 17-jarige Joanne Stam uit Oud-Alblas maakte dit seizoen de overstap naar de hogere categorie Teens B . Joanne sprong een Axel en liet een moeilijke passenserie zien in haar kür. Zij eindigde op een mooie 5e plaats.
 

Deel dit bericht met je vrienden!