zondag 28 februari 2021

Alles over Papendrecht

Automobilist crasht op de Noordhoek in Papendrecht

26 oktober 2012 (door Merijn)

PAPENDRECHT - Donderdagavond 25 oktober is een  48-jarige automobilist uit Papendrecht met zijn auto gecrasht op de Noordhoek in Papendrecht.

De automobilist kwam vanaf de Burgemeester Keijzerweg de Noordhoek op, volgens een getuige die met zijn hond liep te wandelen reed de bestuurder met vrij hoge snelheid op de bocht af. Ter hoogte van Gebouw Hoog Noord ging het mis, in de bocht verloor de bestuurder de macht over het stuur, raakte in de berm en kwam tegen een aantal betonblokken en ijzeren hek tot stilstand.

Naast de Politie, brandweer en ambulance is ook de traumahelikopter ter plaatsen geweest om medische assistentie te verlenen aan het slachtoffer. Het slachtoffer had onder andere verwondingen aan zijn gezicht. Uiteindelijk is het slachtoffer met de ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.


 

 

Deel dit bericht met je vrienden!