maandag 18 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Feestelijke heropening Kringloopbedrijf Opnieuw & Co Papendrecht

30 oktober 2012

PAPENDRECHT - Op vrijdag 2 november 2012 is de feestelijke heropening van Opnieuw & Co Papendrecht aan de Ketelweg 61H. Deze winkel is verbouwd en is ruim 200m² groter geworden. Dit wordt gevierd met de klanten en daarom houdt Opnieuw & Co een grote platen- en muziekbeurs van vrijdag 2 t/m woensdag 7 november 2012. Er is volop keuze in lp’s, cd’s, dvd's en muziekinstrumenten.

Op zaterdag 3 november is er een live optreden van “Bingorette” een muzikale, humoristische spelshow. Bovendien is er iedere dag 20% korting op een andere productgroep. Verder is er dagelijks gratis koffie, thee limonade.

De afgelopen weken is er hard gewerkt om dit filiaal groter en aantrekkelijker te maken, het resultaat is zelfs mooier dan verwacht. De verbouwing is zoveel mogelijk met eigen mensen van Bouman GGZ gedaan.

De grotere kringloopwinkel biedt ook extra werkgelegenheid en plekken voor leerlingen van Praktijkschool De Sprong om hier het vak van detailhandel te leren. De afdelingen huisraad, kleding en meubelen zijn groter geworden waardoor er meer keuze is. Er wordt dagelijks aangevuld waardoor het leuk blijft om regelmatig te komen snuffelen. Voor meer informatie: www.opnieuwenco.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!