zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Auto botst tegen boom langs N3

3 november 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Een auto is langs de N3 in Papendrecht tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde op donderdag 1 november 2012 rond 18.00 uur en veroorzaakte verkeersoverlast. De brandweer hielp om de 46-jarige autobestuurder uit Almkerk uit zijn auto te halen.

De man vertelde dat hij onderweg naar huis zich niet lekker voelde. Hij wilde een slok drinken nemen maar kreeg waarschijnlijk een black-out. Op de Papendrechtsebrug raakte de auto van de man de vangrail en na de brug stuurde de 46-jarige plotseling naar rechts en botste tegen een boom. Het slachtoffer had last van zijn linkerbeen en onderrug. Een ambulance bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis in Gorinchem.

Lees meer over:

ongeval n3 papendrechtsebrug
Deel dit bericht met je vrienden!