woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

De Zonnebloem afdeling Papendrecht viert 30 jarig bestaan

5 november 2012 (door Merijn)

PAPENDRECHT - Op 3 november vierde de Nationale Vereniging de Zonnebloem, afd. Papendrecht, haar zesde lustrum. Al 30 jaar bieden Papendrechtse vrijwilligers steun aan Papendrechtse langdurig zieken en hulpbehoevende ouderen.
 
Op deze zaterdag werd aan de 100 Zonnebloemgasten en de 50 vrijwilligers een gevarieerd programma aangeboden onder het motto “zonder elkaar is iedereen alleen”.
Het programma bood een show van goochelaar Sudesh en een optreden van het Klein Orkest van Muziekvereniging Excelsior.
 
Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de Rabobank Drechtsteden, A.A. de Haanstichting, Stichting De Familie van Herk, Lionsclub Alblasserwaard Souburgh, gemeente Papendrecht en de medewerking van het Apollohotel Papendrecht.
 
De Nationale Vereniging de Zonnebloem is een landelijke organisatie, die zich ten doel stelt het welzijn te bevorderen van en hulp te bieden aan alle mensen met een fysieke beperking door ziekte of handicap. Vooral ouderen die vanwege hun leeftijd of handicap dreigen te vereenzamen zijn een grote doelgroep.


 

Lees meer over:

ouderen zonnebloem
Deel dit bericht met je vrienden!