Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht zoekt gastvrouw/gastheer voor in het weekend

10 november 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Stichting Welzijn Ouderen Papendrecht (SWOP) organiseert dagelijks activiteiten voor mensen vanaf 55 jaar. De activiteiten lopen uiteen van o.a. biljarten, line dance, verschillende denksporten, kegelen en handwerken en vinden plaats in de zalen van het Dienstencentrum en in dependance de Spil.

Voor het Dienstencentrum zoekt de SWOP een vrijwillig(st)er, die het leuk vindt om op zondagochtend als gastvrouw of gastheer achter het buffet te werken. Elke zondag is er van 10.00 tot 13.00 uur soos in de grote zaal. U werkt samen met een collega gastvrouw/heer. De buffet werkzaamheden bestaan uit: voorzien van bezoekers van koffie, thee of frisdrank, beheren kleine kas en de voorraad, aanvullen koelkast. U bent ons visite kaartje voor onze gasten. We zoeken vrijwilligers die flexibel zijn, goed in teamverband kunnen werken en het leuk vinden een praatje met mensen te maken. In overleg wordt afgesproken hoe vaak u wordt ingeroosterd.

Wilt u het enthousiaste team van vrijwillig(st)ers komen versterken, dan kunt u voor meer informatie of aanmelding bellen met  de SWOP, P.S. Gerbrandystraat 31, telefoon 6154741 (tijdens kantooruren).

Deel dit bericht met je vrienden!