dinsdag 1 december 2020

Alles over Papendrecht

Waarschuwing: valse fakturen in omloop voor Gemeentegids Papendrecht

12 november 2012 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT- Een attente ondernemer uit onze gemeente wees ons erop dat er valse facturen worden toegezonden. Het bedrijf, dat zich voordoet als Dijkstra Multimedia Group uit Den Haag, stuurt facturen waarin de indruk wordt gewekt dat de ondernemer een advertentie heeft geplaatst in de Gemeentegids 2013

De gemeente Papendrecht laat met deze publicatie weten dat zij met dit bedrijf GEEN zaken doet. Ondernemers worden dan ook gewaarschuwd de factuur niet te betalen.

De gemeentegids van Papendrecht wordt uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. Zij sturen hun facturen rechtstreeks aan de adverterende bedrijven. De financiële afhandeling hiervan gaat buiten de gemeente Papendrecht om.

Lees meer over:

gemeentegids
Deel dit bericht met je vrienden!