dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Oprit brug over de Noord tijdelijk afgesloten

15 november 2012 (door Merijn)

PAPENDRECHT - In verband met asfaltwerkzaamheden wordt de N915 (Alblasserdam-Hendrik-Ido-Ambacht) tussen de Helling (Alblasserdam) en de brug over de Noord, tijdelijk voor alle verkeer afgesloten. De afsluiting vindt plaats van donderdag 15 november 21.00 uur tot zaterdag 17 november 5.00 uur.

Het verkeer vanuit Papendrecht en Alblasserdam richting Hendrik-Ido- Ambacht wordt omgeleid via de Noordtunnel. Hulpdiensten kunnen in een noodsituatie met aangepaste snelheid het werkvak passeren. Bussen en transporten van gevaarlijk stoffen kunnen onder begeleiding van een verkeersregelaar langs het werkvak.
 

Lees meer over:

brug de noord afgesloten
Deel dit bericht met je vrienden!