Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

De Tuinen in winkelcentrum De Meent

4 december 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Winkelcentrum De Meent wordt aangevuld met een winkel van De Tuinen. Per 1 december 2012 heeft NEXT Real Estate, zusteronderneming van VORM Holding te Papendrecht een huurovereenkomst voor 140m² gesloten met De Tuinen. Door de komst van De Tuinen en recentelijk ook Vero Moda en Big Bazar wordt een nog sterker winkelhart in Papendrecht gecreëerd. 

Onlangs heeft winkelcentrum de Meent zijn eerste lustrum gevierd. Dit is groots aangepakt met onder andere een verloting van een auto onder het winkelend publiek. Ook voor de komende decembermaand staan er een aantal leuke activiteiten op de agenda voor het winkel.

Lees meer over:

winkelcentrum de meent
Deel dit bericht met je vrienden!