Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Minstens 300 Kerstmannen lopen voor voedselbank kinderen

4 december 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Minstens 300  kerstmannen zullen op 15 december door Papendrecht rennen (of wandelen) en zullen met hun inschrijfgeld kinderen uit gezinnen die worden ondersteund door de voedselbank een onvergetelijke dag bezorgen in de Winter Efteling.

Rotary Club Papendrecht is erg blij met de massale aanmelding van deelnemers en sponsors voor de Santa Run. Bovendien heeft de HEMA toegezegd elke deelnemer te verblijden met een kortingsbon voor hun erwtensoep. De eerste Papendrechtse Santa Run lijkt dus een waar spektakel te worden. 

Aanmelden kan nog steeds: Het kost slechts €10, 00 per persoon. Start en finish zijn op de Markt bij het Gemeentehuis Papendrecht. Het parcours loopt in en rond het centrum en is ongeveer drie kilometer lang. Om 10:30 begint de warming-up en om 11:00 klinkt het startsignaal. De medaille uitreiking is om 12:15.
Aanmelden via http://papendrecht.rotarysantarun.nl. Voor je kerstmanpak wordt gezorgd. Meedoen als sportclub, bedrijf, klas of vereniging kan ook!

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!