Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Politie bezoekt met leden Wijkplatform Westpolder de wijk

7 december 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - Donderdagavond 6 december zijn leden van de Wijkplatform Westpolder samen met 2 wijkagentes van de Westpolder op pad geweest. Dit in teken van de door de Politie, Brandweer, Gemeente en gezamenlijke wijkplatforms georganiseerde informatieavonden veiligheid in en om uw woning. 

De wijkagentes deden steekproefsgewijs controles bij woningen. Er werd vooral gelet op voldoende verlichting in en om het huis, afgesloten poorten, afgesloten schuurtjes, fietsen en ladders in de tuin. Als er punten waren werden de bewoners er over aangesproken en geadviseerd of er werd een voetje in de brievenbus gedaan met de eventuele opmerking wat bij dat huis speelde.
 
Het advies van de wijkagentes was vooral, zorg voor voldoende verlichting in uw achtertuin, zorg dat de poortdeur en schuurdeur op slot is. Tevens goede verlichting bij de voordeur is ook veilig voor uw zelf. Bent u niet thuis zorg dan dat er licht aan is. Er zullen in Papendrecht nog vaker van deze acties gehouden worden door de Politie in Papendrecht. Dus wees ze voor en zorg dat uw huis in orde is.
 

Lees meer over:

wijkplatform westpolder
Deel dit bericht met je vrienden!