woensdag 4 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Gerard van Houwelingen oogt veel bekijks met kibbeling in Blomberg

7 december 2012

PAPENDRECHT / BLOMBERG - Papendrecht is partnerstad van de gemeente Blomberg in Duitsland. Regelmatig worden er daarom ook uitwisselingen gehouden tussen de beide gemeenten. Afgelopen weekend kwam Sinterklaas op bezoek in Blomberg, wat heel wat bekijks opleverde.

Verder was er ook een markt met allerlei Hollandse producten, waar veel Duitsers gek op zijn. Zo was ook Papendrechter Gerard van Houwelingen aanwezig met een viskraam, waar vooral de kibbeling gretig aftrek vond, aangezien men dat in Duitsland nauwelijks kent.

Ook de krant Lippische Landes-Zeiting was erbij bij en zette Gerard op de foto, zie ingescande artikel rechts.
Zo staat er o.a.: "Gerard van Houwelingen macht vor, wie man zünftig frischen Matjes isst." Dat kun je inderdaad wel aan Gerard overlaten!

Lees meer over:

vis blomberg
Deel dit bericht met je vrienden!