Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek verder met Leo Dekker en John den Dunnen

15 december 2012 (door Ad van Herk)

PAPENDRECHT - De samenwerking tussen Drechtstreek en trainer John den Dunnen wordt in het nieuwe seizoen voorgezet. Omdat Den Dunnen nog niet beschikt over de geschikte trainerslicentie zal zijn rol veranderen want Technisch Coördinator Leo Dekker neemt de taak van hoofdtrainer van hem over.  

Vorig seizoen was John den Dunnen was al aangesteld als hoofdtrainer voordat er sprake was van een kampioenschap en promotie. Om die reden kan hij in het huidige seizoen met dispensatie de rol van hoofdtrainer vervullen. In het nieuwe seizoen is hij samen met Harry Walgers assistent trainer van het 1e elftal. Ron Vastenouw wordt trainer van het 2e elftal.

Lees meer over:

voetbal dreckstreek
Deel dit bericht met je vrienden!