dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Spetterende opening IJsbaan

24 december 2012

PAPENDRECHT - Op vrijdag 21 december heeft wethouder Herman Nieuwstraten de ijsbaan in Papendrecht geopend. Dit jaar ligt er voor het eerst echt ijs op de markt in Papendrecht waar schaatsliefhebbers tot en met 6 januari 2013 van kunnen genieten.

Spetterende opening
De opening van de ijsbaan was aansluitend op het lichtjesfeest waar meer dan 1000 kinderen aan meededen. Voorafgaand aan de show die werd gegeven door kunstrijvereniging de Drechsteden Dordrecht bracht partyband de Stumpers de sfeer onder de 2000 mensen die naar de ijsbaan waren gekomen op hoog niveau. 
 
Schaats het nieuwe jaar in
De ijsbaan in Papendrecht zal tot en met 6 januari 2013 op de Markt geopend zijn. Een tal van activiteiten zal worden georganiseerd. Kijk voor het volledige programma op www.ijsbaanpapendrecht.nl of op de Facebook pagina.
 
Deel dit bericht met je vrienden!