Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Flush '72 organiseert eerste editie PapeCity Business Basketbal Cup

7 januari 2013 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op vrijdag 18 januari 2013, organiseert Flush’72 een gezellige en sportieve basketbalavond voor het bedrijfsleven. De deelnemende teams bestaan uit mannen en vrouwen.

Zij strijden met elkaar om de 1e editie van de PapeCity Business Basketbal Cup.

De teams bestaan uit maximaal 7 spelers (5 spelers en 2 wissels). Er zal worden gespeeld in twee poules, waaruit uiteindelijk één winnaar komt. Tussen de wedstrijden door worden er strafworpen genomen.

Ieder team heeft de mogelijkheid om deze strafworpen te laten nemen door een collega die niet in staat is mee te basketballen (b.v. door leeftijd of fysieke beperking). Op deze manier kan écht ieder teamlid deelnemen aan de avond.

Naast het basketbaltoernooi staat er een eenvoudig (maar lekker) buffet en een drankje klaar. Dit geheel zal op Après Ski niveau worden opgevrolijkt door een huis DJ. De avond start om 18.30 uur.

De kosten bedragen € 172,00 per team. Dit is inclusief het eten en één consumptie voor max. 7 personen.

Het deelnemende  bedrijf krijgt tevens het gratis lidmaatschap van de vrienden van Flush’72 met een vermelding van het bedrijfslogo op de website van Flush'72.

Voor collega’s of vrienden die niet mee basketballen is er uiteraard de gelegenheid om mee te eten, de extra kosten voor het buffet en consumptie bedragen € 10,00 per collega.

Voor meer informatie: Dhr. R. Snel tel:06-13055693 of Dhr. Klijn tel: 06-23242973

Aanmelden kunt u via  pbbcup@flush72.nl of via Dhr. Snel. De opbrengst van de avond gaat naar faciliteiten voor de jeugdteams van Flush'72.

Lees meer over:

basketbal flush'72
Deel dit bericht met je vrienden!