Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Koek en zopie bij de Hendrik Breitnerstraat

17 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Het koude vriesweer houdt nog wel even aan en binnenkort kunnen de schaatsen uit het vet worden gehaald. En wat past er nu meer bij schaatsen dan koek-en-zopie? 

Met die gedachte organiseert de werkgroep Hendrik Breitnerstraat op zaterdag 26 januari van 15:00 tot 21:00 uur een ouderwetse Koek en Zopie schaatsavond op de sloot nabij de Hendrik Breitnerstraat –en Anton Mauvestraat.
 
Langs de sloot komen verwarmde tenten te staan, het ijs zal rondom helemaal verlicht worden en bovendien kan het publiek gratis smullen van erwtensoep, glühwein en warme chocomelk. Kortom haal een gratis ijsmuts op in de tent en geniet van een leuke avond schaatsplezier. Iedereen is welkom. 
 
Deel dit bericht met je vrienden!