Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Scholieren maken kennis met sport

17 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Op bijna alle basisscholen is het project ‘Kies voor Hart en Sport’ begonnen. Dit is een project waarbij leerlingen uit groep 6, 7 en 8 ervaren hoe belangrijk sporten is in combinatie met gezonde voeding.

Tijdens deze gymnastieklessen maken de leerlingen kennis met verschillende vormen van sport. Ter afsluiting van het project mogen de scholieren deelnemen aan een van de 15 kennismakingscursussen. Deze worden georganiseerd door de sportverenigingen uit Papendrecht en Alblasserdam.
 
Van maandag 11 maart tot en met vrijdag 19 april kunnen scholieren meedoen met atletiek, budosport, hockey, judo, karate, majorette/twirl, scoutingactiviteiten, taekwondo, tafeltennis, tennis, volleybal en zumba. 
 
‘Kies voor Hart en Sport’ is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Papendrecht en Alblasserdam. Met vragen over het project kunt u terecht bij de sportconsulent van Papendrecht, Heidy van Dam. Zij is bereikbaar op (078) 7706294 of per mail: h.vdam@papendrecht.nl
Deel dit bericht met je vrienden!