Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Van Koninginnedag naar Koningsdag in Papendrecht

10 februari 2013

PAPENDRECHT - Koninginnedag 2013 wordt de laatste en misschien ook wel de meest bijzondere Koninginnedag die we in Papendrecht hebben meegemaakt. Vanaf volgend jaar zal deze feestelijke dag immers Koningsdag heten. Natuurlijk gaat het Oranjecomité er alles aan doen om het ook een onvergetelijke dag te laten zijn. Om te beginnen zullen er op verschillende punten (Willaerts en Il Mercato) megagrote Led-schermen komen te staan, waar mensen met elkaar kunnen genieten van de troonswisseling. Daarnaast zijn er voor deze dag een serie aan mooie bands gecontracteerd die zeker op een gezellige manier bij zullen dragen aan de sfeer. In tegenstelling tot de vorige jaren is er dit jaar een spectaculaire taptoe op het Marktplein en dit keer ook een avondprogramma dat zal worden afgesloten met een extra groot vuurwerk. Kortom, Koninginnedag 2013 mag u maar op één plaats vieren: Papendrecht!

 

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!