Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

De gemeente wil uw mening weten

11 februari 2013 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT - De gemeente vindt het belangrijk om de meningen en ervaringen van haar inwoners te horen. Daarom valt deze maand bij 2800 willekeurig gekozen Papendrechters een brief van de burgemeester in de bus met een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Het Onderzoekscentrum Drechtsteden voert het onderzoek uit. Het onderzoek bestaat uit een vragenlijst over sociale onderwerpen

Plannen
De gemeente gebruikt de resultaten van het onderzoek bij het maken van plannen en beleid. Door mee te doen, kunt u invloed hebben op het beleid in de gemeente. Bent u niet geselecteerd maar wilt u toch meedenken met de gemeente over zaken die in uw gemeente of in uw wijk spelen?

Meld u dan aan voor het digitale Bewonerspanel van uw gemeente op www.onderzoekcentrumdrechtsteden.nl U krijgt dan een paar keer per jaar een e-mail met een korte enquête.

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!