Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Eva Molenaar exposeert bij Kunstuitleen

11 februari 2013 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT - In de tentoonstellingsruimte van de Kunstuitleen Papendrecht is vanaf vrijdag 8 februari werk te zien van de Rotterdamse kunstenares Eva Molenaar. Zij maakt voornamelijk houtskooltekeningen en collages. Het menselijk lichaam is haar belangrijkste inspiratiebron

Eva Molenaar (1986), studeerde in 2011 af aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. In haar werk staat het zelfbewustzijn van een lichaam centraal. Zij onderzoekt de spanningen tussen het fysieke lichaam en gevoelens of context en probeert die te vertalen in haar beeldende werk. Naast haar beroep als beeldend kunstenaar is Eva werkzaam als ontspanningsmasseuse. Ze heeft een praktijk in Papendrecht.

De expositie is (gratis) te bezichtigen tot en met 9 maart. De Kunstuitleen is te vinden aan de P.C. Hooftlaan 180 (bij de bibliotheek ‘om de hoek’) en open op vrijdag van 15.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur.

Deel dit bericht met je vrienden!