Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Buurtbemiddeling Papendrecht krijgt eigen loket

12 februari 2013

PAPENDRECHT - Sinds 2008 bestaat in Papendrecht de mogelijkheid om buurtbemiddeling in te schakelen bij (naderende) problemen met buren. Om Buurtbemiddeling Papendrecht nog beter bereikbaar te maken gaat op donderdag 21 februari een speciaal loket open.

Bij dit loket kunt u advies inwinnen, vragen stellen of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Het loket is gevestigd op de begane grond van het gemeentehuis en elke derde donderdag van de maand geopend van 13.00 tot 15.00 uur. Donderdag 21 februari staat voor de eerste 10 bezoekers een leuke attentie klaar.

Buurtbemiddeling Papendrecht bestaat dit jaar vijf jaar en zal daarom nog vaker van zich laten horen. Kijk voor meer informatie op www.papendrecht.nl/buurtbemiddeling


 

Lees meer over:

buurtbemiddeling papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!