Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Twee verdachten aangehouden na zware mishandeling Papendrecht

13 februari 2013

PAPENDRECHT -  In de Vrijheer van Eslaan heeft op zondagavond, omstreeks 21:20 uur, een mishandeling plaatsgevonden waarbij een 24-jarige man uit Papendrecht zwaargewond raakte. Ook de 33-jarige vriendin van de man werd geslagen. Twee verdachten konden direct worden aangehouden. Het duo is op woensdagmiddag voorgeleid voor de rechter-commissaris, die hen op vrije voeten heeft gesteld. Ze blijven overigens wel verdachte. De officier van justitie overweegt in appèl te gaan van de beslissing van de RC.

Volledige bericht op politie.nl:

http://www.politie.nl/nieuws/2013/februari/13/07-twee-verdachten-aangehouden-na-zware-mishandeling-papendrecht.html

Lees meer over:

mishandeling
Deel dit bericht met je vrienden!