Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Bruidsmodeshow in De Markt

15 februari 2013

PAPENDRECHT -  In woonzorgcentrum De Markt van Rivas Zorggroep vond op Valentijnsdag een bruidsmodeshow plaats. De bewoners zagen jurken uit de jaren ‘60 tot en met 2012. Medewerkers en vrijwilligers van De Markt hadden hiervoor (veelal hun eigen) trouwjurk aangetrokken. Daarnaast liep een aantal vrienden en familieleden mee. De bruiden kregen prachtige make-up van Paula Mokveld van Oriflame. Met 20 bruiden, 2 bruidegoms en 3 bruidskinderen was het voor de bewoners een modeshow om van te genieten. Ook voor de aankleding was gezorgd.

De bloemen waren verzorgd door Bloemtique Bamboe uit Papendrecht, een showmodel bruidstaart door Spullen voor je taart uit Dordrecht en de bruidsaccessoires door Hengeveld Couture uit Papendrecht. 
 
Deel dit bericht met je vrienden!