Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

ChristenUnie tekent bezwaar aan tegen reclameuitingen Playboy

25 februari 2013 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De ChristenUnie fractie van de gemeente Papendrecht tekent bezwaar aan tegen de reclameuitingen van de Playboy op de diverse abri's binnen de gemeentegrenzen.

Fractievoorzitter Anton Rietveld van de ChristenUnie fractie Papendrecht legt uit: "Dit openbaar "bloot" draagt bij aan de seksualisering van onze samenleving. Met name bij kinderen en tieners worden "spelenderwijs" d.m.v. apps de grenzen verlegd en weggenomen.

Onze fractie vindt dat het een taak van de ouders is om te bepalen wanneer zij hun kinderen met het onderwerp erotiek, seksualiteit en porno willen confronteren. Dit opvoedingsproces kan worden verstoord door de reclame-exploitaties van CBS Outdoor.

Daarnaast vinden wij de reclame van Playboy een degradatie van de vrouw, zeker in een tijd waar seksuele uitbuiting een erkend probleem is.

Bovenal is de ChristenUnie fractie Papendrecht van mening dat het door God ontworpen sexueel bloot thuis hoort binnen een huwelijk en niet op een poster in een bushokje!

Onze fractie zal binnen het gemeentebestuur aandacht vragen voor dit verschijnsel en daarbij onze positie vaststellen als lokale politiek", aldus fractievoorzitter Anton Rietveld.

Lees meer over:

reclame christenunie abri
Deel dit bericht met je vrienden!