Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Herinrichting rondom Nicolaas Beetssttraat

5 maart 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Burgemeester en wethouders van de gemeente Papendrecht hebben tot herinrichting besloten van het gebied van de Nicolaas Beetsstraat, Frans Coenenstraat, het gedeelte Jacques Perkstraat van huisnummer 37 tot en met huisnummer 45, het gedeelte van de  P.C. Hooftlaan van huisnummer 2 tot en met  nummer 6, en het Tachtigershof.

Dit betekent dat bovengenoemde straten als woonerf zullen worden ingericht, en zo zullen aansluiten bij de woonerven van de Willem Kloosstraat en de Jacques Perkstraat (huisnummer 25 tot en met 35 (oneven)) waar ook de woonerfregels gelden.

Voor het gebied van de Nicolaas Beetsstraat, de Frans Coenenstraat, en de bovengenoemde gedeelten van de Jacques Perkstraat en de P.C. Hooftlaan en Tachtigerhof is inmiddels een herinrichtingontwerp gemaakt en zullen er medio 2013 reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd worden.

Deel dit bericht met je vrienden!