Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Politie houdt man in Papendrecht aan voor zware mishandeling

26 maart 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De politie heeft maandagmiddag een 35-jarige man uit Spijkenisse aangehouden op verdenking van zware mishandeling van een 34-jarige man uit Papendrecht.

Rond kwart over vier meldde een getuige dat aan de Weteringsingel een man in elkaar werd geslagen. Agenten gingen ter plaatse en troffen de vechtende mannen aan. Ze haalden de twee uit elkaar. De man uit Papendrecht bleek een flinke hoofdwond te hebben en werd overgebracht naar het ziekenhuis. De man uit Spijkenisse had hem met een ploertendoder geslagen. Deze man werd aangehouden. De twee bleken een al langer lopend conflict te hebben.
 

Lees meer over:

Weteringsingel
Deel dit bericht met je vrienden!