Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Kermis in Papendrecht'
01apr 2013

Kermis in Papendrecht

PAPENDRECHT - De kermis staat weer voor de deur, een feest voor jong en oud. Ook dit jaar is er voor een ieder wel wat van zijn of haar gading te vinden. De kermis is van 10 tot en met 13 april 2013 op de Markt in het centrum van Papendrecht.

Bij deze editie zullen weer een reeks aan aantrekkelijke attracties naar Papendrecht afreizen. Hoogtepunten daarbij zijn o.a. de Breakdance. Deze attractie blijkt een waar snelheidsmonster als de gondeltjes met ongekende snelheid over de baan zoever terwijl ze ook nog eens alle kanten op om hun eigen as tollen. Sensatie voor de bezoekers met een sterke maag.
Bij de Rupsbaan voert de reis over bergen en dalen terwijl de snelheid steeds verder wordt opgevoerd. Plots klinkt de toeter engaat de kap over de gondeltjes heen. Voor enige tijd wordt de reis in het duister voortgezet. Van links naar rechts zoeven of van onder naar boven. De trip kan grote snelheden behalen en doet je soms uit je stoeltje opveren. Volop spanning en sensatie voor de passagiers. Het Funcircus is de garantie voor meerdere etages pret.
Ook voor de kleintjes is er volop keuze. Lekker rondtollen en acrobatische toeren uithalen bij de trampoline, de eerste rijvaardigheden opdoen bij de mini cars terwijl ook de Draaimolen weer haar rondjes maken. Een echte kermis kan nu eenmaal niet zonder. Groot plezier voor de kids terwijl bij de volwassenen herinneringen aan vroeger naar boven zullen komen.
Natuurlijk zijn tevens een reeks aan typische kermislekkernijen te verkrijgen. Lekker snoepen hoort bij kermisvieren! De kermis in Papendrecht zal ook dit jaar weer een groot feest zijn waar iedereen van harte welkom is. 
Zie ook:
Kermis officieel geopend (do, 19 mei 2011)


Deel dit bericht met je vrienden!