Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

E'tjes vv Papendrecht naar De Kuip

3 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In het kader van het Feyenoord Jeugdproject, waaraan vv Papendrecht deelneemt als Amateurpartner van Feyenoord, kunnen een aantal jeugdleden op vrijdagavond 5 april 2013 gratis de wedstrijd Feyenoord – VVV Venlo bezoeken. Elke club die aan het jeugdproject deelneemt wordt een keer per jaar in de gelegenheid gesteld om met 40 pupillen een wedstrijd te bezoeken.

Door de grote belangstelling onder de Amateurpartners van Feyenoord was onze vereniging bij de vorige keren uitgeloot voor een bezoek aan een wedstrijd. Deze keer zijn wij gelukkig ingeloot en gaan E2 t/m E6, zo’n 40 pupillen en 10 begeleiders, naar deze avondwedstrijd in een uitverkochte Kuip. Wij wensen onze pupillen en begeleiders een prettige avond
 
Verdere details worden door Sandra van Waardenburg, coördinatrice van de E-jeugd, met de begeleiding van de pupillen voor deze avond gecommuniceerd.

Lees meer over:

voetbal feyenoord pupillen
Deel dit bericht met je vrienden!