Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Jubilarissen bij tafeltennisvereniging Papendrecht

5 april 2013

PAPENDRECHT - Tijdens de Algemene Ledenvergadering deze week van Tafeltennisvereniging Papendrecht zijn vijf leden van deze vereniging in het zonnetje gezet vanwege jubileum of vanwege bijzondere verdiensten.

Voor een 25-jarig lidmaatschap tekenden Guido Houwing, Jan van Dalen en Nathalie Nobel. Behalve een luid applaus van de aanwezige leden, werd aan hen ook de gebruikelijke pennenset als cadeau uitgereikt.
 
Voor het 50-jarig lidmaatschap binnen de tafeltenniswereld werd Gijs Ton gedecoreerd. Ook aan hem werden versierselen uitgereikt en een cadeau overhandigd.
 
Een zeer bijzondere toekenning viel Jan Tillemans ten deel. Voor zijn jarenlange inzet voor de tafeltennisvereniging, werd hij benoemd tot ‘lid van verdiensten’, een exclusief predikaat dat hem unaniem is toegekend.
 
Tafeltennisvereniging Papendrecht telt 114 leden, staat bekend als een stabiele sportpartner in de regio en is zeer actief op het gebied van jeugdbegeleiding. De website van de vereniging wordt in de gehele regio als ‘model’ gehanteerd voor het vinden van actuele informatie en sportuitslagen.
 
Voor meer informative over de tafeltennisvereniging: zie website www.ttvpapendrecht.nl
 

Lees meer over:

jubilarissen tafeltennis
Deel dit bericht met je vrienden!