Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe tv's voor woonzorgcentrum De Markt

8 april 2013

PAPENDRECHT - Op maandag 8 april heeft het bestuur van de Stichting Vrienden van Stolpehove tijdens een feestelijke bijeenkomst met de bewoners vier tv's met homecinemasets overhandigd aan woonzorgcentrum De Markt.

De wens om tv's in het woonzorgcentrum te plaatsen bestond al langer, maar eerder ontbraken de financiële middelen daarvoor. Nu is er mede dankzij sponsoring van de Rabobank Drechtsteden de mogelijkheid om op iedere verdieping een tv-toestel met homecinemaset te plaatsen.

De medewerkers van De Markt hopen dat de nieuwe aanwinsten zullen bijdragen aan het onderlinge sociale contact. Hillie de Jong, werkzaam in het centrum: "Met deze tv's op de afdelingen wordt geprobeerd het sociale contact te stimuleren door bijvoorbeeld samen met je buurman of buurvrouw Lingo of het Acht Uur Journaal te kijken."

Deel dit bericht met je vrienden!