Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Voorjaarsfair Hoop voor Albanie levert ruim 1600 euro op

16 april 2013

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag hield de stichting Hoop voor Albanië haar jaarlijkse voorjaarsfair op het middenplein van Winkelcentrum Westpolder. Er waren veel leuke spulletjes voor een aantrekkelijke prijs te koop. Ook was er een stand met curiosa en voor de jongste bezoekers een stand met speelgoed. Ook de vers gemaakte poffertjes kregen gretig aftrek.

Eind het eind van de dag kon er een mooie opbrengst van ruim € 1600,- worden bekendgemaakt.

Jaap Iedema legt uit waar de opbrengst van het project naar toe gaat:"Vanwege het voedseltekort in het noorden van Albanië is er een stroom vluchtelingen op gang gekomen richting het zuiden.
In de buurt van Tirana gaan we een multifunctioneel centrum bouwen. Dit centrum gaan we gebruiken voor de opvang van vrouwen en kinderen; we geven het de mogelijkheid om te douchen, we gaan hen maaltijden verstrekken en les geven in de Engelse taal. Speciaal voor de vrouwen gaan we naai- en kooklessen geven".

Voor meer informatie omtrent dit project, zie www.hoopvooralbanie.nl.

Lees meer over:

rommelmarkt hoop voor albanie
Deel dit bericht met je vrienden!