Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

De Viermaster rent voor de RoParun

22 april 2013

PAPENDRECHT - Op basisschool 'De Viermaster' is een sponsorloop voor de RoParun gehouden. Ze deden dat voor het team Driem Tiem Strien uit Strijen.

De kleuters begonnen heel enthousiast hun rondjes in het Vondel park te rennen. Daarna waren de andere groepen aan de beurt. Na ieder rondje kregen de kinderen een stempel en al gauw was het een race om de meeste stempeltjes.

Het eindbedrag dat de leerlingen bij elkaar  hebben gelopen is 4891,18 euro. Een prachtig bedrag. Zaterdag 20 mei gaat zowel in Parijs als in Hamburg de bekende estafetteloop van start. Alle deelnemende teams hopen op maandag 22 mei moe maar voldaan op de Coolsingel in Rotterdam te finishen.

Lees meer over:

roparun Vondelpark de viermaster
Deel dit bericht met je vrienden!