Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Wethouder Nieuwstraten reikt vrijwilligersprijs uit

23 april 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Wethouder Herman Nieuwstraten reikte zaterdag 20 april om 10.00 uur de vrijwilligersprijs uit aan de organisatoren van Kledingbeurs de Schuilplaats. De bijeenkomst vond plaats in de ‘Groene Kerk’, aan de Schooldwarsstraat 50.

De kledingbeurs word twee keer per jaar georganiseerd door de Evangelische Gemeente “De Schuilplaats”. Op deze beurs is tweedehands kleding te verkrijgen, afkomstig van gemeenteleden die de kleding nauwkeurig uitzoeken en sorteren.
 
Het doel van de kledingbeurs is om de medemens die minder te besteden heeft, te ondersteunen. Daarnaast gaat de opbrengst van de kleding naar een aantal goede doelen.
 
Het initiatief van de Evangelische Gemeente werd terecht beloond met een vrijwilligersprijs.
 
Foto: Ron Tiben.
Deel dit bericht met je vrienden!