dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Primeur bij presentatie Burgerjaarverslag

21 mei 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De presentatie van het burgerjaarverslag over 2012 werd goed bezocht.

Op dinsdag 21 mei om 20.00 uur presenteerde burgemeester C.J.M. de Bruin in de raadzaal van het gemeentehuis het burgerjaarverslag 2012. 

Dit vond plaats tijdens een speciale avond van het bewonerspanel van Papendrecht. Deze bijeenkomst was een primeur voor Papendrecht. Andere gemeenten hebben wel een bewonerspanel, maar geen bewonerspanelbijeenkomst.
 
Deelnemers aan het bewonerspanel krijgen een paar keer per jaar een e-mail met een uitnodiging om een korte online vragenlijst in te vullen. Het is een laagdrempelige manier voor bewoners om mee te denken en invloed uit te oefenen op gemeentebeleid en concrete plannen.

Het bewonerspanel komt uitgebreid aan de orde in het burgerjaarverslag, dat ook dit jaar weer aandacht besteedt aan burgerparticipatie en dienstverlening in de gemeente Papendrecht.
 
De presentatie op deze bijeenkomst van het Burgerjaarverslag, met de titel "Wij maken het verschil." ging zoals altijd vergezeld van een Jeugdburgerjaarverslag, dit wordt op de gemeente site 'Kidsburgerjaarverslag' genoemd, en heeft deze keer de titel 'Respect'".

Wilt u de burgerjaarverslagen zelf op uw gemak lezen. Beide jaarverslagen zijn op de site van de gemeente te downloaden, Klik daarvoor hier.

Foto's: Hennie van der Zouw
 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!