Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Jeugdkampioenen Papendrechtse Tennisclub in het zonnetje gezet

7 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - "Met trots kunnen wij melden dat al onze jeugdteams die hebben deelgenomen aan de voorjaarscompetitie het kampioenschap hebben behaald". Schrijft voorzitter Kees Verhoeven van P.T.C. opgetogen.

"Het betreft het meisjes en jongensteam t/m 13 jaar die hun competitie op de woensdagmiddag speelden en de jongens t/m 17 jaar. Daarmee zijn deze teams ook gepromoveerd en gaan in de volgende competitie weer een nieuwe uitdaging aan.

Deze resultaten zijn mede gehaald door de uitstekende trainingen van Tennisschool MR onder leiding van Matthew Rijkhoek. De jeugdafdeling van PTC is de laatste 2 jaar weer snel groeiende met een verdubbeling van het aantal jeugdleden.

Nog steeds zijn nieuwe leden welkom bij PTC en zijn er voldoende banen beschikbaar om een heerlijk balletje te slaan. Voor lidmaatschap en tennislessen kunt u terecht op onze website www.ptc-papendrecht.nl, onder het kopje lidmaatschap of trainingen". Aldus een trotse voorzitter Kees Verhoeven.

Deel dit bericht met je vrienden!