woensdag 28 juli 2021

Alles over Papendrecht

Gemeente herstelt vorstschade aan rotondes

7 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In de avond en de nacht van donderdag 6 juni op vrijdag 7 juni heeft de gemeente Papendrecht de vorstschade hersteld aan negen rotondes in de Gemeente.

Door de strenge vorst van afgelopen winter, was er schade ontstaan aan het asfalt. Vooral door gaten in het wegdek konden er gevaarlijke situaties ontstaan. Nu de temperatuur ook 's nachts niet in de buurt van de nul graden komt, kon de schade worden hersteld.
 
Over twee enkele weken zal ook het asfalt van de kluifrotonde worden gerepareerd, de werkzaamheden aan de rotonde op de Veerweg ter hoogte van het Politie bureau zullen tijdens de reconstructie van de Burgemeester Keijzerweg worden uitgevoerd.

Hieronder ziet u het hele reparatieproces in 10 beelden.

Foto's: Pieter van den Berg

Deel dit bericht met je vrienden!