Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Dieven gestolen Dordtse motor aangehouden

12 juni 2013

PAPENDRECHT/DORDRECHT - Een oplettende Papendrechter belde de politie toen hij zag dat de opzittenden van drie motoren zich verdacht gedroegen in de omgeving van de Blankvoorn op woensdag rond 03:55 uur. Na een achtervolging hebben politieagenten twee mannen aangehouden. De motor waarop zij reden bleek eerder die nacht te zijn gestolen.

Toen agenten poolshoogte kwamen nemen zagen ze drie motoren hard wegrijden. Tijdens de achtervolging ging een van de motoren onderuit in de groenstrook tussen de N3 en het naastgelegen fietspad. De motorrijder reed met hoge snelheid op het fietspad en probeerde de rijbaan van de N3 op te rijden. Toen de twee opzittenden ten val kwamen probeerden ze nog te voet te vluchten, maar ze konden snel worden gearresteerd. De twee andere motoren, beiden met eveneens twee opzittenden, wisten te ontkomen.

Al snel bleek dat de motor van het aangehouden tweetal kort daarvoor gestolen was in de A.C.W. Staringstraat in Dordrecht. Het duo, Dordtenaren van 17 en 18 jaar oud, zit ingesloten en wordt verhoord.

Lees meer over:

diefstal politie motor
Deel dit bericht met je vrienden!