donderdag 5 augustus 2021

Alles over Papendrecht

Recordaantal bezoekers Kinderstraatspeeldag Hendrik Breitnerstraat

13 juni 2013

PAPENDRECHT - De kinderstraatspeeldag in de Hendrik Breitnerstraat heeft alle records van voorgaande jaren verbroken.  Maar liefst 974 kinderen bezochten woensdagmiddag de straatspeeldag. Burgemeester Kees de Bruin en wethouder Herman Nieuwstraten spraken hun bewondering uit over de enthousiaste inzet van de vele vrijwilligers.

De organisatie is ruim 6 maanden bezig geweest met de voorbereidingen van deze middag, die mede door vele sponsoren, Woonkracht10 en Wijkplatform Westpolder gerealiseerd kon worden.

De Buitenspeeldag is een gezamenlijk initiatief van de Vereniging Nederlandse Gemeenten, Veilig Verkeer Nederland, Scouting Nederland, Jantje Beton en Nickelodeon. Met de Buitenspeeldag willen de initiatiefnemers kinderen stimuleren om lekker buiten te spelen.

Foto's: Pieter van den Berg.

Deel dit bericht met je vrienden!