Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Papendrechtse turnster Naomi Visser Nederlands Kampioen op Brug

17 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Afgelopen weekend waren er in de Rotterdamse Ahoy de Fantastic Gymnastics dagen. Tijdens deze dagen turnen de Topsporters uit de turnwereld hun Nederlandse Kampioenschappen.

Naomi Visser uit Papendrecht had zich, door 2e te worden in de meerkampfinale Jeugd 1 topsport, geplaatst voor alle toestelfinales in Ahoy. Na een geweldig uitgevoerde brugoefening mag Naomi zich terecht Nederland Kampioen noemen op de brug met een puntentotaal van 13.850.

Verder Is Naomi 2e van Nederland geworden op het onderdeel vloer (13.400), is ze 3e van Nederland op Balk (11.150)  en op sprong (13.475) wist zij de 5e plaats te behalen. Al met al een geweldig succesvol weekend voor de Papendrechtse turnster Naomi Visser.

Lees meer over:

nk turnen
Deel dit bericht met je vrienden!