Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Vernieuwend MVO dienstverleningsconcept voor het MKB van start

19 juni 2013

PAPENDRECHT - Een bedrijf uit onze gemeente lanceert online tool ‘MVO Matrix’ om MVO prestaties eenvoudig inzichtelijk en meetbaar te maken: "Vernieuwend MVO dienstverleningsconcept voor het MKB van start". 

Nederland is een nieuw dienstverleningsconcept op het gebied van MVO rapportage rijker. De MVO Matrix is een online tool waarmee MKB’ers hun MVO prestaties inzichtelijk en meetbaar kunnen maken zonder dat er direct een certificering aan te pas komt. Bovendien genereert de MVO Matrix een zelfverklaring en een overzicht van haalbare MVO-doelstellingen op de korte en lange termijn. De MVO Matrix kan bijdragen aan een krachtig MVO-beleid dat goed is voor zowel mens als milieu en organisaties ook nog eens een kostenbesparing, efficiëntie en een goed imago kan opleveren. Voor meer informatie zie www.mvomatrix.nl
 
MVO prestaties inzichtelijk maken
De MVO Matrix is een nieuw dienstverleningsconcept voor ondernemers uit het Midden- en Kleinbedrijf die hun MVO-prestaties tegen het licht willen houden. De MVO Matrix speelt in op de groeiende vraag naar bedrijven die bewust bezig zijn met de impact van hun activiteiten op mens, milieu en bedrijfsvoering en dit ook kunnen aantonen. Met behulp van de MVO Matrix wordt dit voor ondernemers nu veel eenvoudiger.
 
Dik Roeland, initiatiefnemer en directeur van de MVO Matrix: “We merken dat er steeds meer eisen worden gesteld aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo vragen opdrachtgevers in zowel de publieke als private sector het MVO-gedrag aantoonbaar te maken, bijvoorbeeld bij aanbestedingen, en dat is precies wat de MVO Matrix doet! Want voor slechts €149,50 kunnen ondernemers hun prestaties op het gebied van MVO een jaar lang toetsen, verder aanscherpen en inzichtelijk maken voor anderen aan de hand van een zelfverklaring.”
 
Over MVO Matrix
De MVO Matrix is een online tool waarmee ondernemers op eenvoudige wijze inzicht krijgen in hun MVO-prestaties. Het gebruik van de MVO Matrix kost €149,50 waarmee ondernemers een jaar lang invulling kunnen geven aan hun MVO-beleid en bijbehorende doelstellingen. Bovendien genereert de MVO-Matrix een zelfverklaring, die kan worden gebruikt om belanghebbenden te informeren over de MVO-prestaties van de betreffende organisatie. Deze zelfverklaring kan vervolgens, indien gewenst, worden gecertificeerd door een onafhankelijke certificatie-instelling. Voor meer informatie zie www.mvomatrix.nl 

Deel dit bericht met je vrienden!