Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

't Kofschip de Wielen voor de 5e achtereenvolgende keer Sportiefste school

20 juni 2013

PAPENDRECHT - Voor de vijfde keer is basisschool 't Kofschip de sportiefste school van Palendrecht geworden. Wethouder Kees Koppenol heeft afgelopen donderdag 20 juni om 11.30 uur de grote bokaal en de bijbehorende plaquette uitgereikt aan mevrouw Edith van Dongen, locatiedirecteur van 't Kofschip: locatie De Wielen.

De plechtige bijeenkomst vond plaats op het schoolplein van de basisschool 't Kofschip De Wielen aan de P. Zandtstraat 1-3.
 
In Papendrecht tellen de inschrijvingen van "Kies voor Hart en Sport", samen met de inschrijvingen van de Cruyff Courttoernooien, Schooljudo en de schoolsporttoernooien mee voor de titel ‘Sportiefste School van Papendrecht’.

De Sportiefste School Bokaal is een wisselbokaal en wordt doorgaans in juni uitgereikt. 't Kofschip de Wielen was vier keer eerder, in 2009, 2010, 2011 en 2012 ook al de sportiefste school van Papendrecht.

En nu in 2013, dus voor de vijfde achtereenvolgende keer is 't Kofschip de Wielen de sportiefste school van Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!