Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Veel tips en een nieuw DoeMee team na brainstormmiddag Woonkracht10

23 juni 2013

PAPENDRECHT - Zaterdagmiddag organiseerde Woonkracht10 samen met United Smile een Brainstormmiddag voor bewoners van de Staringlaan en Vondellaan. Het thema van deze brainstormsessie was “ Hoe kunnen we samen de buurt gezelliger maken”.

Ondanks de wat magere opkomst van de bewoners zijn er in totaal 250 nieuwe ideeën verzameld en nog belangrijker, er is een 5 bewoners sterk DoeMee team geformeerd voor de omgeving Staringlaan/Vondellaan. Woonkracht10 gaat samen met het team op korte termijn aan de slag om alle ideeën uit te werken en waar mogelijk zo spoedig mogelijk te realiseren. Na afloop van de brainstormmiddag is er door het Team een Twitter account geopend, bewoners kunnen via @DoeMeeTeam volgen wat er in hun straat gebeurd.

Foto: Pieter van den Berg

Deel dit bericht met je vrienden!