Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Werkzaamheden Slobbengorsbrug duren langer dan gepland

23 juni 2013 (door Pieter van den Berg)

PAPENDRECHT - De werkzaamheden aan de vervanging van de Slobbengorsbrug, gelegen tussen de Havenstraat en de Industrieweg, zijn in volle gang. Het werk heeft echter vertraging opgelopen doordat uit metingen bleek dat het aanbrengen van de funderingspalen trillingen op de woningen veroorzaakten die de toegestane normen overschreden. Aannemer De Vries Werkendam BV – verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw – heeft daarop het werk stilgelegd en gezocht naar een alternatieve methode. De oplevering wordt nu verwacht in september 2013.
Omwonenden zijn hierover schriftelijk geïnformeerd.

Lees meer over:

brug nieuw papendrecht Slobbengors
Deel dit bericht met je vrienden!