Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Emin wint tafeltennisfinale Oranje Nassauschool

26 juni 2013

PAPENDRECHT - Op woensdag 26 juni werd op de Oranje-Nassauschool te Papendrecht inmiddels alweer  de 35e editie van de jaarlijkse tafeltennisfinale gespeeld. De bovenbouwgroepen (groep 6 t/m 8) hebben de afgelopen periode hard getraind en er zijn competitiewedstrijden geweest om tot deze finale te komen.

De kleine finale werd gespeeld tussen Lieve en Levi. Ze waren aan elkaar gewaagd, maar Levi bleek uiteindelijk net iets sterker dan Lieve. Dat leverde een knappe vierde plaats voor Lieve en Levi mocht de derde plaats innemen. Friso en Emin (beide uit groep 8) speelden de grote finale. Emin kon het beste zijn zenuwen onder bedwang houden en dit leverde voor hem de kampioenstitel op. In twee sets versloeg hij zijn tegenspeler. 

De finalisten werden traditiegetrouw aangemoedigd door hun medeleerlingen en de finale werd live verslagen door ‘emeritus’ meester Moerman. Het was weer een spannende wedstrijd.
 

Deel dit bericht met je vrienden!