Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

Taalcursussen bij Volksuniversiteit

28 juni 2013 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Komend schooljaar organiseert Volksuniversiteit Papendrecht een groot aantal taalcursussen op verschillende niveaus. Zo worden er cursussen Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans aangeboden, maar ook Turks, Arabisch, Nieuwgrieks en Chinees.

Wie liever eerst zijn kennis van de Nederlandse grammatica of spelling op wil frissen kan teven inschrijven voor deze korte cursussen.

De meeste cursussen starten vanaf oktober op de avonden, maar een aantal cursussen wordt ook overdag aangeboden. Aanmelden is nu al mogelijk! Voor meer informatie over de taalcursussen én voor inschrijving kan men terecht op de website www.vupapendrecht.nl

Lees meer over:

taalcursussen
Deel dit bericht met je vrienden!